Adıyaman Üniversitesi, Gözde TV Medya Grubu Ekibiyle Bir Araya Geldi

Adıyaman Üniversitesi’nde bir araya gelen taraflar kültür, sanat ve spor gibi birçok alanda iş birliği içerisinde, depremden sonra Adıyaman’ı daha iyi bir konuma getirebilmeyi ve medya sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor. Buluşmada, medya sektörü ile tüm programlarda iş birliği yapmaya devam edeceklerinin açıklayan Adıyaman Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Selcan Yüksel Pektaş, şunları söyledi:

“Bugün anlamlı bir tören için toplanmış bulunduk. Öğrencilerimizi yükseköğretim kurumları sınavı sürecinde, üniversite olarak ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüz birliğinde hazırladığımız  “Tercih 2024”  programımız vardı. Bu programa, yapım ve yayın aşamasında teknik olarak Gözde TV olarak büyük destek verdiniz. Biz de Gözde TV yönetim kurulu başkanı Mahmut Hallaç beyin özelinde tüm ekip arkadaşlarımızı üniversitemizde ağırlamak istedik. Günün anısına da küçük bir teşekkür belgesi hediye ettik. Bundan sonra ilerleyen dönemlerde, şehrimizin depremden sonra çok daha iyi bir konuma gelebilmesi için hem kanalımızda hem de üniversitemizde kültür, sanat ve sportif alanlardaki tüm programlarda iş birliği yapmaya devam edeceğiz, inşallah.”

Adıyaman Üniversitesi’nde gerçekleştirilen buluşma, Gözde TV medya grubu ekiplerinden Gözde TV Yönetici Kurulu Başkanı Mahmut Hallaç, Görüntü Yönetmeni Ferhat Fırat, Kameraman Ramazan Taşdelen, Kurgu ve Montaj Uzmanı Emine Tütün ile katkı sağlayanlara teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.