Adıyaman'da Vekiller ve Muhtarlar bir araya geldi.

Kahta Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda Ak Parti Milletvekilleri İshak Şan Mustafa Alkayış Kahta Kaymakamı Selami Korkutata Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya ve beraberindeki heyet ile Köy Muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Millet Vekili İshak Şan güzel şeylerin elbirliği ile gerçekleştireceğini belirterek, biraraya gelme amacının, yürüyen ve devam eden kamu hizmetlerini görüşerek, yapılması gereken kamu hizmetleri noktasında fikir alışverişinde bulunmak olduğunu dile getirdi.

Vekil Şan “Sizlerin de talepleri, istekleri ve eleştirileri varsa doğrudan birinci ağızdan öğrenilmesi, kayda alınması ve gereğinin yapılması sağlanacaktır. İlçemizin ve Köylerimizin daha çok kalkınması için çalışmalarımızı daha sistemli sürdürüyoruz. Depremden sonra Kahta ve köylerinin de yapılması gereken eksiklerin giderilmesi için faaliyetlerini kesintisiz devam ettiğini bu durumda  birlikte hareket edeceğini belirtti. Güzel şeyleri elbirliğiyle gerçekleştireceğiz.  Burada eksiklikler noktasında gerekli notlarımızı aldık. Gerekli çalışmaları yaparak eksiklerin giderilmesi için mücadele vereceğiz. Amacımız daima vatandaşımıza hizmetlerinin en güzelini ulaştırmaktır. Devletimizin tüm kurumları vatandaşımızın hizmetindedir. İmkânlar çerçevesinde bir araya gelerek ilçemizin ve Köylerimizin sorunları hakkında konuşacağız" dedi.

 İshak Şan bütün muhtarlara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.