Hakemler Yeni Sezona Merhaba Dedi

Adıyaman Atatürk Stadyumunda düzenlenen törene Merkez Hakem Kurulu üyesi Doç. Dr. Recep Sürhat Müniroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adıyaman Şubesi Başkanı Mustafa İnan, ASKF Başkanı Cenap Taşkın, TFF İl Temsilcisi Hasan Doğan, Hakem Kurulu Başkanı Sermet Toktaş, Futbol Saha Komiserleri derneği başkanı Naif Dünek, Hakemler ve basın mensupları katıldı.

2022-2023 sezonunun tüm hakemlere hayırlı olması temennisinde bulunan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adıyaman Şubesi Başkanı Mustafa İnan; “Yeni sezonda Hakem ve Gözlemci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Geçtiğimiz sezonu en iyi şekilde tamamladık, yeni sezonu da en iyi şekilde tamamlamak adına elimizden geleni yapacağız. İl genelinde 38 il hakemi, 32 Aday hakemimiz olmak üzere 70 hakemimiz var. Bu hakemlerimiz içerisinde 8 Klasman, 30 il hakemimiz görev yapmakta. 32 Aday hakemimizde çalışmalarına devam etmekte. Dernek olarak hedefimiz klasman hakemlerimizle kalmayıp, üst liglerde görev yapan hakemlerimizin aramızdan çıkması için elimizden geleni yapacağız. Dernek olarak her zaman hakem ve gözlemci hocalarımızın yanındayız.

Merkez Hakem Kurulu üyesi Doç. Dr. Recep Sürhat Müniroğlu’na, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş’e, ASKF Başkanı Cenap Taşkın’a, TFF İl Temsilcisi Hasan Doğan’a, Hakem Kurulu Başkanı Sermet Toktaş’a, Futbol Saha Komiserleri derneği başkanı Naif Dünek’e, Hakemlerimize ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni bir sezona başlamanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Hakem Kurulu Başkanı Seremet Toktaş; “Yeni bir sezona başlıyoruz. Hakem ve gözlemcilerimize başarılar diliyorum. Hakemlerimizin üst klasman gruplarında görev almaları konusunda bizlere ne görev düşerse hazırız. Hakem ve gözlemci kardeşlerimizin de özverili bir şekilde mücadele etmelerini arzu ediyoruz. Bu vesileyle bugün açılışını yaptığımız yeni sezonun ilimiz hakem ve gözlemci camiasına hayırlı olmasını diliyor, aramızda bulunan konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman hakem ve gözlemciler camiasına yeni sezonda başarılar dileyen ASKF Adıyaman şube başkanı Cenap Taşkın; “İlimizde görev yapan hakemlerimizin üst liglerde görev alması en büyük temennimizdir. Bu bakımdan Merkez Hakem kurulumuzdan isteğimiz Adıyaman’da görev yapan genç kardeşlerimize fırsat vermelerini, onları görevlendirmeleridir. Bu vesileyle 2022-20223 sezonunun ülkemiz futboluna ve hakem camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak hakem ve gözlemcilere her zaman destek olduklarını aktaran il müdürü Fikret Keleş; “Yeni bir sezona daha merhaba demenin sevincini yaşıyoruz. Öcelikle spor dünyadaki en büyük iletişim araçlarından bir tanesidir. İlimiz sporuna katkı sunmak adına gerek tesislerimizle gerekse de personellerimizle elimizden geleni yapıyoruz. İlimizden başarılı sporcuların çıkması kadar üst liglerde hakemlerimizi görmek bizleri mutlu ediyor, onurlandırıyor. İlimizden başarılı hakemlerimizin çıkması adına bizlere ne görev düşerse hazırız. 2022-2023 sezonunun ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, aramızda bulunan değerli konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman’da olmaktan çok mutlu olduğunu ve yıllar önce maç yönettiği sahada bir kez daha bulunmaktan duygulandığını ifade eden Merkez Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. Recep Sürhat Müniroğlu; “Adıyaman her zaman benim yanımda ayrı bir yeri var. Yıllar önce bu sahada görevli olarak bulunuyordum, bugün açılış töreni için geldim çok duygulandım. Yeni bir sezona her birlikte merhaba diyoruz. Adıyaman tesis bakımından hayli ilerlemiş durumda. Bu bakımdan Fikret Keleş gibi İl müdürüne sahip olduğunuz için çok şanslısınız. Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum. Dernek başkanımız ve hakemlerimiz bizleri çok güzel karşıladı. Onların yüzündeki o heyecan beni mutlu etti. Amatör Spor kulüpleri başkanımız buradan konuşmasında üst liglerde hakemlerimizi görmek istiyoruz diye çağrıda bulundu onu da bu çağrısından dolayı tebrik ediyorum. Bizlerde Adıyamanlı hakemlerimizin üst liglerde görev almasını arzu ediyoruz.” dedi.

Adıyaman’da görev yapan hakemlere seslenen Müniroğlu; “Bizler de Adıyaman’da görev yapan arkadaşlarımıza görev vermek isteriz. Ama onlara tavsiyem mutlaka antrenmanlarınızı iyi yapın, koşularınız iyi olmalı, fit bir vücutla çalışmalarınızı sürdürmelisiniz. Bunları başardığınız zaman bizlerde muhakkak bu gelişmeleri değerlendireceğiz, kardeşlerimize görev vereceğiz. Bu vesileyle bugün birlikte yapmış olduğumuz 2022-2023 sezonunun hayırlara vesile olmasını diliyor, bizleri en güzel şekilde ağırlayan dernek yönetimine, değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Aynı zamanda Müniroğlu; ‘‘Bu bölgenin ihtiyaçları neler, hakemlerin sorunu var mı, bire bir de olabilir, görüşme taleplerini yerine getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. İl Müdürümüzün bir futbol bir hakem dostu olması bizim için çok değerli. Burada, özellikle ASKF Başkanı’nın hakemlerin geleceği ile ilgili bir hayalini paylaşması beni ayrıca mutlu etti. Çünkü Adıyaman’ın toprağı kırmızı, bayrağı kırmızı, gönlü geniş insanların memleketidir. Bu memleketi biz Ankara’dan böyle görüyoruz. Böyle şehriyle övünen ve şehrine bir şeyler katmak için çabalayan spor dostlarımla beraber olmak beni fazlasıyla mutlu etti.’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adıyaman Şubesi Başkanı Mustafa İnan katılımlarından dolayı Merkez Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. Recep Sürhat Müniroğlu’na plaket takdim ederken, hep birlikte yeni sezon pastası kesildi. Daha sonra hatıra fotoğrafı ile sezon kapanışı yapıldı.