Başkan Turanlı’dan Başkan Torunoğlu’na Ziyaret

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasına yakışır bir seçim sürecinin yaşandığına dikkat çeken Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı; “İki adayın yarıştığı bir seçim oldu. Her iki aday ve beraberinde hareket eden gruplar dostane bir şekilde çalışmalarını sürdürdüler, seçim günü herhangi bir taşkınlık yaşanmadan oylarını kullandılar. Yapılan oylama sonucunda Sarı Listede yarışan ekip kazandı. Diğer beyaz ekipte yarışan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum.

Bu bir yarıştır evvelki seçimlerde üyeler nasıl onları tercih ettiyse, bugünde bu şekilde bir tercihte bulundular. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak seçilen İrfan Torunoğlu başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. Ticaret ve Sanayi odamız ilimiz için önemli bir kurum ve bu bakımdan yeni yönetime büyük görevler düşüyor. Rabbim muvaffak eylesin. Başkanlığa seçilen İrfan Torunoğlu’na, yönetim kurulu üyelerine, meclis üyelerine başarılar diliyor, misafirperverliğinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. “Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Torunoğlu Kahta Belediye Başkanı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.