Müthiş Buluş! Yüksek gerilim hatlı üst geçit

Üst geçidin uzun süredir bulunduğunu ve yüksek gerilim hattının yarattığı tehlikeden dolayı üst geçidi kullanmaya korktuklarını belirten vatandaşlar; "Eskiden beri bu üst geçit burada duruyor. Yüksek gerilim hattı büyük ölçüde bizi korkutuyor bu yüzden üst geçidi kullanmaktan çekiniyoruz. Çocuklarımız da bu üst geçidi illaki okula gidip gelirken kullanmak zorunda kalıyorlar.

Fakat biz kullanmalarını tabi ki istemiyoruz. Hiçbir güvenlik önlemi de yok. Her türlü tehlikeli. Yaslılar ve engelliler de da bu üst geçidi kullanmak zorunda kaldıklarında çok fazla yoruluyorlar ve zorlanıyorlar. Burada çok gereksiz bir üst geçit olarak duruyor. Bunun yerine daha alternatif çözümler bulabilirler. Alt geçit yapabilirler.

En azından ne insanlar yorulur ne de tehlike olur."

Diğer bir vatandaş ise;" Üst geçit hiç kullanışlı değil. Ben genç olduğum halde çıkarken zorlanıyorum. Yaşlı insanlar hiç kullanamıyor. Buradaki yolu kapatacakları için üst geçit yaptılar. Arkada bulunan yola yapsalardı buna hiç gerek kalmayacaktı Buna ilaveten Yüksek gerilim hattı var ve birçok çocuk buradaki yüksek gerilim hattından zarar gördü. Ama hala bir çözüm bulamıyorlar En kısa sürede buradaki problemin çözülmesi lazım" dedi. 

Haber: Rabia Kar