Vali Yavuz’dan Kocaeli Adıyamanlılar Derneğini Ziyaret

  Kocaeli Adıyamanlılar Derneği Başkanı Sinan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yavuz dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.


  Kocaeli Adıyamanlılar Derneğinin çalışmalarını takdirle izlediklerini dile getiren Kocaeli Valisi Seddar Yavuz; “Kocaeli Adıyamanlılar derneği tarafından geçtiğimiz günlerde bir dayanışma gecesi düzenlendi. Bende davetliydim. Ancak il dışında olmam sebebiyle geceye katılamamıştım. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği gecede çok sayıda Adıyamanlı hemşehrilerimizi bir çatı altında toparlayan başta dernek başkanımız Sinan Yılmaz olmak üzere yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Dernek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


   Adıyaman’ın hayatında her zaman ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Kocaeli Valisi Yavuz Seddar;
  “1989 da ilk defa mesleğe Adıyaman’da başladım. Kaymakam adayı olarak 3 yıla yakın görev yaptım. Adıyaman’ın benim hayatımda güzel bir yanı vardır. Adıyaman’ı güzelliklerle hatırlarım. Şimdiki kadar gelişmiş değildi. Adıyaman’da sanayileşme hikayesi o zaman başladı. GAP projesi vardı. 2-3 sene içerisinde çok sayıda fabrika yapıldı. Adıyaman benim gözümde çok dostluklarımın olduğu, inanılmaz misafirperver bir şehir. Sizleri seviyoruz. Çünkü biz gerçekten insana hizmet ettiğimizde, insanın emrinde ve hizmetinde olduğumuzda daha çok mutlu olan insanlarız. Bundan büyük bir keyif alıyoruz. Bu buluşmadan dolayı başta Dernek Başkanımız olmak üzere dernek çatısı altında emek sarf eden herkese teşekkür ediyor, sevgi ve saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.
   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Adıyamanlar Sosyal ve Yardımlaşma Derneği başkanı Sinan Yılmaz; “Sayın valimiz konuşmasında belirtti üzere mesleki görevine 1989 yılında Adıyaman’da kaymakam olarak göreve başlayarak ilimize 3 yıl hizmet etmiştir. Bu vesileyle kendisini biz Adıyamanlı olarak görüyoruz. Düzenlemiş olduğumuz dayanışma gecemize kendisi il dışında olması sebebiyle katılamamıştı. Bugün bizlere yapmış olduğu nezaket ziyareti için şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Metin Harıkçı/Rabia Kar