Enkazdan Sağ Çıkarılmasına Rağmen Haber Alınamıyor

Adıyaman Siteler Mahallesi 2024. Sokak’ta, 4 katlı bir binanın 3. katında ailesiyle depreme yakalanan Furkan Alp Alsan, enkazdan kurtarıldıktan sonra Adıyaman Çocuk Hastanesi’ne oradan da Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmesine rağmen haber alınamıyor.

Depremin ilk gününden bu yana yeğeni Furkan’ı aradıklarını dile getiren teyze Tuba Özer, “Yeğenimi bulmak için her yere başvurmamıza rağmen bir sonuç alamadık. Hangi hastaneye başvurduysak orda da yok. Başvurduğumuz Sosyal Hizmetler’ den haber bekliyoruz. Farklı yerlerden aramalar ve ihbarlar geliyor ama bu haberler asılsız çıkıyor. Yeğenim 3.5 yaşında ve henüz konuşamıyor.

Deprem günü yeğenimin yaşadığı binanın ev sahipleri tarafından sağ çıkarıldığı ve başka bir beyaz araç tarafından Adıyaman Çocuk Hastanesi’ne götürüldüğü haberini aldık. Çocuk Hastanesi’nde yaşanan ikinci depremden sonra hastanenin hasar almasından dolayı yeğenim Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk ediliyor.

Burada bir ya da iki gün kaldıktan sonra nereye sevk edildiğini bilmiyoruz. Gerçekten o beyaz aracın yeğenimi hastaneye götürüp götürmediğini dahi bilmiyoruz” dedi.