MHP Genel Başkan Yardımcısı Osmanağaoğlu, “Yaraları sarana kadar Adıyaman’dan ayrılmayacağız”

İftar yemeğinde MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün ve MHP Adıyaman milletvekilli adayları Ahmet Bilgiç, Fevzi Öztürk, İsmail Gümüş, Sıraç Aslan da yer aldı.

“Yeni şehirlerimiz imar, inşa ve ihya edilmeyene kadar bir saniye bile felaket bölgesinden ayrılmayacağız”

Yaraları sarana kadar Adıyaman’dan ayrılmayacaklarını dile getiren Osmanağaoğlu, “Devletimiz, Cumhur İttifakımız sizlerle sonuna kadar beraberdir. Yeni konutlarımız, yeni köy evlerimiz, yeni iş yerlerimiz, yeni sanayi alanlarımız kısacası yeni şehirlerimiz imar, inşa ve ihya edilmeyene kadar bir saniye bile felaket bölgesinden, Adıyaman’dan hiçbirimiz ayrılmayacağız” dedi.

“Daha güvenilir konutlarla hep beraber olacağız”

Ağaoğlu, depremin 3. gününde de Adıyaman’da olduğunu vurgulayarak, “Biz buraya gelip ziyaret ettiğimizde, Valilik ile bir koordinasyon içerisinde neler yapabiliriz dedik. Hatta gelmeden önce Vali beyi arayarak ne getirebilirim diye sorduğumda, Vali bey, lütfen bize projektör getirin dediğinde uçakla projektörü alıp getirmiştim. Daha sonra yardım tırlarımız geldi. Adıyamanlı hemşerilerimize büyük geçmiş olsun diyorum. Büyük acılar yaşadılar ama Türk devleti ve Türk milleti büyüktür. Allah’ın izniyle bu yaralarımızı saracağız, daha mutlu, daha umutlu ve daha güvenilir konutlarla hep beraber olacağız. O zaman geldiğinde Adıyamanlı hemşerilerimizi ziyaret edip sohbet edeceğiz” dedi. 

İftar çadırında bulunan MHP Adıyaman Milletvekili Adayları ise hem iftar hem de adaylıklarıyla ilgili şöyle açıklamalarda bulundu:

“İnşallah hep birlikte el ele vererek bu enkazı kaldıracağımızı ümit ediyorum”

MHP Adıyaman Milletvekili Adayı Ahmet Bilgiç, “Öncelikle halkımızın başı sağ olsun, Adıyaman’ın başı sağ olsun. Çok büyük bir asrın felaketini yaşadık. Ölenlerin ve şehit olanların hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalanlara sabır diliyorum. İnşallah hep birlikte el ele vererek omuz omuza bu enkazı kaldıracağımızı ümit ediyorum. Adıyaman’ da, yıllardır eğitim alanında hizmet veriyoruz. Bundan sonraki süreçte Allah nasip ederse siyaset alanında halkımıza yardımcı olamaya çalışacağız. Cumhur İttifakı’nın birer mensubu olmaktan guru duyuyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda, Allah yar ve yardımcımız olsun. Adıyaman halkımızın teveccühünü, desteklerini bekliyoruz inşallah.”

“Adıyaman yüzyılın felaketinden bir yara aldı”

MHP Adıyaman Milletvekili Adayı Fevzi Öztürk, “MHP Genel Merkezi tarafından organize edilen ve Genel Başkan yardımcımızın teşvikleriyle düzenlenen iftar yemeği bizleri onurlandırdı. Adıyamanlı halkımızla beraber iftarımızı açtık. Milliyetçi Hareket Patisi olarak Cumhur İttifakı’ndan ve onlara hizmet ermekten gayet rahatız ve mutluyuz. Adıyaman yüzyılın felaketinden bir yara aldı. İnşallah bu yarayı, Adıyaman halkı olarak, Cumhur İttifakı olarak ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin birer mensubu olarak el ele verip gönül birliğiyle yaralarımızı en iyi ve en kısa şekilde çözmeye çalışacağız.”

“İnşallah Adıyaman’ı tekrar yapılandırıp sevgi ve güzellik şehri yapacağız”

MHP Adıyaman Milletvekili Adayı Sıraç Aslan, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdiri ile Adıyaman’da İl Başkanımızın izniyle vekil gösterildik. İnşallah Adıyaman’ın teveccühüne layık olacağız, İnşallah Adıyaman’ı tekrar yapılandırıp sevgi ve güzellik şehri yapacağız”