“Şehir İçindeki Sorun Bitene Kadar Dile Getirmeye Devam Edeceğiz”

Gözde TV Ana Haber konuğu Zafer Partisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mikail Öztürk’ün de gündemindeydi.

İçişleri Bakanı’nın ve Adıyaman valiliğince yapılan açıklamalara aldırmadan Adıyaman’da şehir içinde enkaz temizleme ve demir ayrıştırma işlemleri devam ediyor. Haber bülteninde açıklama yapan Zafer Partisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mikail Öztürk, Adıyaman üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyor. Enkaz kaldırma çalışmalarında ise, şehir merkezlerinde enkaz ayrıştırma işlemleri devam etmektedir. Adıyamanlı doktorlarımızın da yaptığı uyarılara rağmen yetkililerden bir yönlendirme olmadı” ifadelerini kullandı.

Şehir içinde gerçekleşen enkaz ayrıştırma çalışmalarıyla ilgili konuşan Zafer Partisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mikail Öztürk, “Adıyaman’da deprem zamanında da gördüğümüz gibi Adıyaman unutuldu. Depremden sonraki yapılan çalışmalarda ise Adıyaman üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyor. Enkaz kaldırma çalışmalarında ise, şehir merkezlerinde enkaz ayrıştırma işlemleri devam etmektedir buna en güzel örnek yıkılan belediye binasıdır. Şunu söylemek istiyorum; yerel basını da yer verdiği gibi, Adıyamanlı doktorlarımızın da yaptığı uyarılara rağmen yetkililerden bir yönlendirme olmadı. İçişleri Bakanlığı, enkaz ayrıştırma yerlerini belirledi Adıyaman’da da var. Buna rağmen görüyoruz ki ayrıştırma işlemleri şehir merkezlerinde devam ediyor” şeklinde konuştu.

Su tankerlerinin göstermelik olarak kullanıldığını da söyleyen Öztürk, “Ayrıca yıkımlarında su tankeri olmadan ya da sulaması yapılan yerlerde ise göstermelik bir sulama olduğunu görüyoruz. Biz Zafer Partisi Adıyaman İl Başkanlığı olarak bu konu hakkında tepkimizi dile getirmek istiyoruz ve bu uyarımız kale alınmadığı sürece bütün birimlere şikayetlerimizi bildireceğiz” dedi.

 

Zafer Partisi ile ilgili de konuşan Öztürk, “İl başkanlığımız da ağır hasarlı olduğu için konteynerde faaliyet göstermekteyiz. Partimiz aktif ve genç bir yapıyla faaliyet gösteriyoruz. Adıyaman halkımızın her zaman arkasında duracağımızı ve Adıyaman’ımız için ne gerekiyorsa elimizden ne geliyorsa yapacağımızı söyleyebilirim.  Adıyaman halkının her zaman sesini duyurmaya çalışacağız. İnşallah sesimiz de gerekli yerlere duyurulur. Adıyamanlı esnafımızın bir sıkıntısını da dile getirmek istiyorum. Esnaf kefaret kredilerinde iki memur kefil ve bir taşınmaz şartı var. Bu şartların kaldırılması ve Adıyaman esnafımız yanında olmaya çağırıyoruz” çağrısında bulundu.