Adıyamanlı Hakan Şancı’ya Büyük Ödül

ÖDÜLÜNÜ DEPREMZEDELERE İTHAF ETTİ

10 yaşında Adıyaman’da başladığı iş dünyasındaki kariyerini yerel basında kameramanlık ve Ankara ve İstanbul”da ulusal televizyonlarda yapımcılıkla devam ettiren Şancı, 2009 yılında Star Tv’de magazin servisinden istifa ederek yapımcılık hayatına başladı.

Hakan Şancı bugüne kadar 800’e yakın televizyon programı yaptı. Birçok kurumsal markaya reklam ve algı yönetimi danışmanlığı yürüttü.

Son zamanlarda oluşturduğu network sistemi ile medya sektöründe adını daha çok duyuran Hakan Şancı, CK Medya önderliğinde yapılan Shining Stars Awards ödüllerinde yılın iş insanı ödülü ile başarısını taçlandırdı.

Gecede, ünlü sunucular Özge Ulusoy ve Doğancan Özadlı’nın sunum yaptığı ödül töreninde ödülünü aldıktan sonra bir konuşma yapan Hakan Şancı “Her başarılı erkeğin arkasında eşi vardır, benim eşim de hep arkamda durdu onun verdiği destekle bugünlere geldim." ifadelerini kullanırken, konuşmasında "Önce Allah'a, sonra eşim Banu Çiçek Şancı’ya teşekkür ederim, ayrıca ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi.

Yılın İş İnsanı ödülünü alan Hakan Şancı,"Aslen Adıyamanlıyım, bu ödülü depremde hayatını kaybedenlere ve Adıyaman'da deprem sonrası hayatta kalmaya çalışanlara ithaf ediyorum." diyerek ödülünü aldı. Kadına şiddete hayır sloganıyla yola çıkan Shining Stars Awards ödüllerinde birçok ünlü isim de ödül aldı.