Asayiş Yeniden Sağlanıyor

Adıyamanlılar Olumsuzlukların Azaldığını Söylüyor

   Adıyaman il emniyet müdürlüğüne bağlı ekiplerde Adıyaman genelinde asayişi tekrar eski haline getirmek için canla başla çalışmaya devam ediyor. Depremlerle birlikte kargaşa ortamı yaşanmış ve olumsuzluklar meydana gelmişti. Adıyamanlılar asrın felaketinden bugüne kadar asayiş olaylarının düzeldiğini belirtti.

   Nedim Bellibaş, “Adıyaman’a asayiş eskiye göre çok daha iyi. Dışarıdan polis arkadaşlar geldi ve çalışıyorlar. Güvence içerisinde esnaflar buralarda işini yapabiliyor. Trafik eskiye göre daha güzel ve sorunsuz ilerliyor. Zaman içerisinde de daha iyi olacak ve eskiye dönmeyecek. Bir an önce de daha iyiye gitmesini de bekliyoruz” dedi.

Vatandaşın da Ekiplere Yardım Etmesi Gerekiyor

   Ekipler asayişi sağlamak için elinden geleni yapıyor diyen Ali Vecdi Polat da, “Askerimiz polisimiz asayişi sağlamak için elinden geleni yapıyor. Bizim de vatandaş olarak ekiplere yardımcı olması gerekiyor. Biraz daha kadrolu insanlar Adıyaman’a gelse daha iyi olur. Geçici geliyorlar Adıyaman’ı tanıyana kadar tekrar gidiyor. Bu şekilde olmaması gerekiyor en az Adıyaman’da iki yıl görev yapmaları gerekiyor ki tanıdığı yerin asayiş denetimini de tam anlamı ile sağlasınlar. Depremi yaşadık herkes ilinden geleni yapıyor” şeklinde konuştu.

   Asayişte bir düzelme olmadığını söyleyen Abdullah Kaya ise, “Asayişte düzelme, resmi kurumlara da saygı yok. Trafik konusunda da vatandaşta düzelme bulunmuyor, trafik polisleri de ellerinden şaşmış durumdalar. Arabayı öylesine park edip gidiyorlar ve hiç aldırmıyorlar. Araçlar birbirlerini solluyor ve kazalara davetiye çıkarıyor” ifadelerine yer verdi.

Haber: Emine TÜTÜN