İttifak Yok Kendi Adaylarımız Olacak

Adıyaman’da Yeniden Refah Partisi İl Divan toplantısı gerçekleştirildi. Teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda yerel seçimler ve gündemdeki konular görüşüldü. Divan toplantısına katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ta yerel seçimlerde kendi adaylarını çıkaracaklarını İttifak’ın olmadığını belirtti.

Parti Bayrağımız ile Yerel Seçim Yarışına Katılacağız

   Divan Toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, “Adıyaman’da ve bütün ilçelerinde Yeniden Refah Partisi olarak kendi adaylarımız, parti bayrağımız ve logomuz ile yerel seçim yarışına katılacağız. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da 49 adayımızı ve Malatya Büyükşehir adayımızı açıkladık. Yakın gelecekte Adıyaman ve ilçe Belediye Başkan adaylarımızı da açıklayıp kamuoyu ile paylaşacağız. Aday adaylığı başvuru süreçleri devam ediyor biz bu konuda kendine güvenen, liyakatli,  ehliyetli hem diploması hem de deneyimi bulunan genç ve enerjisi bulunan aday adaylarına Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunmaları için tavsiyede bulunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Adıyaman’ın Değişim Arzusu Var

   Biz parti aday adayları arasında en iyisini seçebilirsek Adıyamanlının dertlerine derman olacak. Adıyaman’ın değişim arzusu var. Adıyamanlılar yerel yönetimde bir şeyleri değiştirmek istiyor. Biz parti olarak en doğru adayı çıkarabilirsek, Adıyamanlıya güven ve bu sorunları ben çözebilirim hissini verebilecek adayı çıkarmak bizim görevimizdir. O noktada ise adaya sahip çıkmak Yeniden Refah Partisi’nin adayını destekleyerek değişimi gerçekleştirmekte Adıyamanlıların görevidir.  İttifak yok kendi adayımız ile seçime gireceğiz bu kadar net” şeklinde konuştu.

 

Haber: Emine TÜTÜN