ADIYAMAN BAROSU’NDA İPİ KİM GÖĞÜSLEYECEK?

DÖRT BAŞKAN ADAYI BİRLEŞTİ!

Adıyaman Barosu Seçimleri çekişmeli bir yarışa sahne olacak. Geçen hafta sonu çoğunluk sağlanamadığı için bu hafta sonuna ertelenen Adıyaman Barosu Başkanlığı seçiminde, mevcut başkan “Av. Bilal Doğan”, “Av, Şeyho Saya” ve Av. Ahmet Işık’ın lehine adaylıktan feragat ettiği “Av. Abuzer Yaşar” yarışacaklar. Baroda Birlik Grubu Baro Başkan adayı olarak adaylığını açıklayan Av. Abuzer Yaşar’ın listesinde geçen yıl baro başkanlığına aday olan üç isim ile çok sayıda kadın avukat da yer alıyor.

Baroda Birlik Grubu’nun adayı Av.Abuzer Yaşar oldu

Adıyaman Baro Başkanlığı seçiminde adaylardan Av.Ahmet Işık’ın, lehine feragatta bulunduğu Av.Abuzer Yaşar yeni aday oldu. Bilindiği üzere geçen hafta 3 adayın yarıştığı genel kurulda çoğunluk sağlanamamış ve seçim bu hafta sonuna ertelenmişti.

Baroda Birlik grubunun adayı Av.Ahmet Işık yarıştan çekilerek yerini Av.Abuzer Yaşar’a bıraktı.

Geçen hafta aday olan Avukat Ahmet Işık’ın kendisi lehine adaylıktan feragat etmesi üzerine ve yine bir önceki seçimde Baro Başkan Adayı olan Av.Hasan Demir, Av.Ekrem Fırat ve Av.Muzaffer Canlı’nın desteğini alarak  listesinde yer veren Avukat Abuzer Yaşar; özellikle avukat hakları, birlik beraberlik, baroda tüm çekişmeleri, kırgınlıkları gideren ahenkli bir çalışma ortamı  sağlamak adına 8-9 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Adıyaman Barosu Seçiminde Baroda Birlik Grubu adına Baro Başkan Adayı olarak adaylığını açıkladı

8 Ekimde Genel Kurulun tekrar yapılacağı ve çoğunluğun aranmayacağı Pazar günü ise başkanlık seçimi için oylama yapılacak seçimde, mevcut Başkan Av.Bilal Doğan, Av.Şeyho Saya ve Av.Abuzer Yaşar aday olarak yarışacak.