“MECLİS ÜYELERİMİZ HİZMET NOKTASINDA DESTAN YAZIYOR”

Adıyaman İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantısına katılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, yeniden Bakanlığa seçilen Mehmet Can Erdoğan öncülüğünde İl Genel Meclisinin köylere önemli hizmetler götürdüğünü, Adıyaman için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, katıldığı Mayıs ayı İl Genel Meclisi toplantısında AK Partili üyelerin çalışmalarıyla göz doldurduğunu; İl Genel Meclisimizin köylere hizmet götürme noktasında büyük gayret içerisinde olduklarını söyledi.

Geçtiğimiz dönemlerde AK Partili İl Genel Meclisi üyelerinin taşraya, köylere yönelik önemli yatırımlar yaptığını ve buralardaki yaşam kalitesini artırmak için büyük çaba gösterdiklerini söyleyen Milletvekili Alkayış, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerle birlikte İl Genel Meclisimizin yenilendiğini ifade etti.
Milletvekili Alkayış, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizmiş olduğu hedef çerçevesinde, şehirdeki imkânların köylere de taşınması hususunda AK Partili Meclis Üyelerimizin büyük bir gayret ortaya koyuyorlar. Yeni dönemde de bu anlayışla çalışacaklar ve millete hizmet noktasında ellerinden gelen bütün çabaları gösterecekler.  İl Genel Meclisi Üyelerimizin şu ana kadar köylerimizde kilitli parke, kanalizasyon, içme suyu gibi hizmetleri başarıyla yerine getirdiklerini ve çöplerin düzenli bir şekilde toplanmaya, ilaçlama işleminin nizami bir şekilde uygulanmaya devam ediliyor” şeklinde konuştu.

Milletvekili Alkayış, önümüzdeki süreçte de bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söylerken, “Hükümetimizin de desteğiyle, İl Genel Meclisimizin milletimiz yararına çalışmaya ve insanımızın refah düzeyini artırmak için gayrete devam edecek. Yeni seçilen İl Genel Meclisi Üyelerini tebrik ederek kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.