MHP Teşkilatı Sağanak Yağışta Vatandaşların Yanında Oldu

   6 Şubat depreminden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman'da deprem sonrası binlerce vatandaş konteyner kentlerde yaşamaya başladı. Günlerdir bölgede etkili olan sağanak yağış konteynerlerde yaşayan vatandaşları olumsuz etkiledi. Bazı evler sular içinde kaldı. Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanlığı bu duruma karşın kriz masası oluşturarak vatandaşa yardım eli uzattı.

   Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra en fazla hasarı alan Adıyaman’da etkili olan yağışların hayatı olumsuz etkilediği ve konteyner ve prefabrik evlerde yaşayan vatandaşların evlerini su basması ile Adıyaman’da hayat durma noktasına geldi. MHP İl Başkanı Ali Önat ve ekibi sahaya inerek Adıyamanlıların yanında oldu. 

   Yaşanan olumsuz durumla ilgili açıklamada bulunan Başkan Önat: “Biz bu göreve gelirken Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'e ‘Gece yatmayıp, gündüz oturmayıp çalışacağız, sizi mahcup etmeyeceğiz.’ diye söz verdik. Adıyamanlı hemşerilerimize ise "Sizin her derdinizi kendi derdimiz bilip, sizlere hizmet edeceğiz." dedik. Sağanak yağıştan olumsuz etkilenen depremzede vatandaşlarımızın durumuna kayıtsız kalmadık. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla gece saatlerinden itibaren konteyner kentleri tek tek gezip sorunları tespit ettik. Kendi imkânlarımızla giderebildiğimiz sorunları giderdik. Evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşların ise başka evlere veya yurtlara yerleşmelerini sağladık. Bizlerle her an irtibat içinde olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın Bey'e şahsım ve Adıyamanlı Hemşerilerim adına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Adıyamanlı vatandaşlar: "Bu zor günlerimizde MHP yanımızda oldu, Allah razı olsun." diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Haber: Emine TÜTÜN