Ses Yarışmasına Yoğun İlgi

Adıyaman’da Sosyal Yaşamın Daha Fazla Olması Gerektiğini Ve Gençlere Yönelik Daha Fazla Etkinlikler Yapılması Gerektiğini Belirten Adıyaman Turizm Ve Tanıtım Derneği (Atad) Başkanı Fatih Adıyaman; “Dernek Olarak Bu Tür Etkinlikleri Sürekli Gündeme Getiriyoruz Adıyamanlı Gençlerin Biraz Hareketlenmesi Gerekiyor. En Azından İnternet Kafelerden Çıkmaları, Telefon Başından Kafalarını Kaldırıp Etraflarına Bakmaları Gerekiyor.

Bu Gibi Etkinlikler Sayesinde Sosyal Çevre Ediniyorlar. Başka İnsanlarla Tanışıp Kaynaşıyorlar. Gençlere Bu Yolu Açmak Lazım.

 

Aslında Onlarda Böyle Etkinlikleri Beğeniyorlar Fakat Buna Ön Ayak Olacak Birilerinin Olması Gerekiyor. Biz De Bunu Kendimize Amaç Edinerek Böyle Etkinlikler Düzenliyoruz. Daha Zamanımız Olmasına Rağmen Katılım Gösteren Kişi Sayısı Oldukça Fazla Şimdiden 60’a Yakın Kişi Var.

Özellikle Liselerden Katılım Çok Fazla

Ses Yarışmasına 15-40 Yaş Arası Vatandaşlar Katılım Sağlarken, Katılım Sağlayanlar Arasında Liseli Gençler Çoğunluğu Oluşturuyor. Güzel Sanatlar Lisesinden Öğrencilerimiz Var. Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında Yarışacak Yarışmacılardan 1.Ye Ulusal Albüm Ve Tanıtım Ödülü, 2.Ye 5 Bin Tl 3. Ye İse 3 Bin Tl Para Ödülü Verilecek.

Ses Yarışmasının Ön Eleme Ve Yarı Finalinin Ardından 7 Ocak’ta Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda Büyük Finalin Düzenlenmesi Planlıyoruz.

Adıyaman İl Merkezinin Yanı Sıra İlçelerden De Katılım Var. Etkinliğimize İlgi Yoğun Diyebilirim. Genel Olarak Gençler Katılım Sağladığı İçin Bu Konuda Bir Sıkıntımız Yok. Katılım Sağlayan Gençlerimize Başarılar Diliyorum” Dedi.   

 

 

Haber-Rabia Kar/Şeriban Özçakmak