SMA 2 Tip Hastası Küçük Esma’ya Büyük Sürpriz

Turkuaz Arama Kurtarma Adıyaman İl Temsilciliği aracılığı ile Ankara Turkuaz Arama kurtarma il başkanı tarafından akülü sandalye hediye edildi.  Tunç’a, akülü sandalyeyi, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve Turkuaz Arama Kurtarma Adıyaman İl Temsilciliği bünyesinde çalışan Abuzer Ürkmez teslim etti.

   Küçük Esma’ya hediyesini veren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ‘’ Esma Nur kızımızı ziyaret ettik. Esma Nur 8 yaşında SMA TİP 2 hastası tedavi görüyor şu an da bizden özel bir talebi vardı, akülü araç istemişti, getirdik. Başka özel istekleri de vardı onları da halledeceğiz’’ şeklinde konuştu.

  Akülü aracı Esma Nur ‘a teslim eden Turkuaz Arama Kurtarma Adıyaman İl Temsilciliği bünyesinde çalışan Abuzer Ürkmez, ‘’ Esma kızımızın talebi ile Ankara il temsilcimiz ve Adıyaman belediye başkanımızın yardımı ile akülü aracımızı getirdik. Bu getirdiğimiz üçüncü aracımız inşallah altıncı aracımızı da getireceğiz, söz verdiğimiz gibi getiriyoruz. Bunun devamı olacak. Önemli olan bu çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek. Amacımız bu, bir de kol bacak proteziyle ilgili çalışmalarımız var. Allah’ın izniyle gerçekleştireceğiz’’ ifadelerini kullandı.

   Herkesin bir engelli adayı olduğunu belirten Ürkmez, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini ve herkesin bir engelli adayı olabileceğini de dile getirdi.

 

HABER: Bilgen DURAN – Emine TÜTÜN