Bağışıklığınızı Güçlü Tutun

Sağlık 08.11.2022 - 13:07, Güncelleme: 08.11.2022 - 13:20
 

Bağışıklığınızı Güçlü Tutun

Soğuk havalar yurt genelinde etkisini iyice göstermeye başladı. Bu da kış çaylarına olan ilginin artmasına neden oldu.
Vatandaşların kış aylarını rahat bir şekilde hastalıksız atlatabilmeleri için keçiboynuzu ve pekmeze olan ilgi yükselmiş durumda.     Kış çaylarına rağbet arttı    Kış aylarında vücudu dirençli tutmak ve hastalıklardan korunmak adına tüketilen kış çaylarına rağbet soğukların iyice kendini göstermesiyle artmaya başladı. Uzmanlar tarafından kış aylarında bağışıklığı güçlendirmek için kuşburnu çayı, ıhlamur-bal, yeşil çay, adaçayı kullanılması gerektiği vurgulanırken vitamin ve minerallerin ise dengeli beslenmenin bir parçası olarak bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olunduğunun altı çizildi.      C vitamini enfeksiyonlarla savaşan güçlü bir antioksidan    Özellikle C vitamini enfeksiyonlarla savaşan güçlü bir antioksidan olduğu için turunçgiller denilen mandalina, greyfurt, portakal gibi kış meyveleri, dolmalık biber, maydanoz, Brüksel lahanası, ıspanak gibi C vitamini yönünden zengin besinlerin tüketilmesinin artması gerektiği vurgulandı. Haber: Rabia Kar
Soğuk havalar yurt genelinde etkisini iyice göstermeye başladı. Bu da kış çaylarına olan ilginin artmasına neden oldu.

Vatandaşların kış aylarını rahat bir şekilde hastalıksız atlatabilmeleri için keçiboynuzu ve pekmeze olan ilgi yükselmiş durumda.

     Kış çaylarına rağbet arttı

   Kış aylarında vücudu dirençli tutmak ve hastalıklardan korunmak adına tüketilen kış çaylarına rağbet soğukların iyice kendini göstermesiyle artmaya başladı. Uzmanlar tarafından kış aylarında bağışıklığı güçlendirmek için kuşburnu çayı, ıhlamur-bal, yeşil çay, adaçayı kullanılması gerektiği vurgulanırken vitamin ve minerallerin ise dengeli beslenmenin bir parçası olarak bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olunduğunun altı çizildi.

     C vitamini enfeksiyonlarla savaşan güçlü bir antioksidan

   Özellikle C vitamini enfeksiyonlarla savaşan güçlü bir antioksidan olduğu için turunçgiller denilen mandalina, greyfurt, portakal gibi kış meyveleri, dolmalık biber, maydanoz, Brüksel lahanası, ıspanak gibi C vitamini yönünden zengin besinlerin tüketilmesinin artması gerektiği vurgulandı.

Haber: Rabia Kar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gozdetv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.